KIA

Ценовник Акциски ценовник
Kia Ceed Sportswagon

Kia Ceed Sportswagon

Спортскиот дизајн може да биде наменет за целото семејство.

Дизајн

Дизајн

Динамичен. Атлетски изглед. Елегантен.

360° Преглед


Бои на Екстериер

  • Blue Flame
  • Lunar Silver
  • Dark Penta Metal
  • Black Pearl
  • Deluxe White
  • Infra Red
  • Sparkling Silver
  • Casa White

Фелни

  • Алуминиумски 16"

Пакети на опрема

Kia Ceed SW

Reference 1

Систем за избегнување фронтален удар - FCA
Систем за одржување на возилото во лента - LKAS
Предупредување на замор кај возач - DAW

*Тука е прикажана дел од опремата на моделот, за повеќе погледнете во конфигураторот