KIA

Ценовник MY21 Акциски ценовник
Kia Rio

Kia Rio

Живејте според вашите сопствени правила

Дизајн

Дизајн

Динамиката која се сретнува со емоции

360° Преглед


Бои на Екстериер

 • Silky Silver
 • Urban Green
 • Sporty Blue
 • Signal Red
 • Smokey Blue
 • Prenial Grey
 • Most Yellow
 • Aurora Black Pearl
 • Clear White

Фелни

 • Челични 15"
 • Алуминиумски 16"
Комотен и паметен

Комотен и паметен

Совршено се вклопува во вашиот живот

ДИНАМИКА НА ВОЗЕЊЕ

ТЕХНОЛОГИЈА И БЕЗБЕДНОСТ

Системи за помош на возачот
Повеќе

Системи за помош на возачот

Адаптивен темпомат
Повеќе

Адаптивен темпомат

Одржување на возилото во лента
Повеќе

Одржување на возилото во лента

Систем за избегнување фронтален удар
Повеќе

Систем за избегнување фронтален удар

Интелигентно препознавање на сообраќајни знаци
Повеќе

Интелигентно препознавање на сообраќајни знаци

Задна камера за паркирање
Повеќе

Задна камера за паркирање

Сензори за паркирање
Повеќе

Сензори за паркирање

Систем за следење на мртов агол
Повеќе

Систем за следење на мртов агол

GT Line

GT Line

Расположен за акција

Пакети на опрема

Kia Rio

Base

ESC систем за контрола на стабилизација на возилото со вклучени: EBD-ABS контрола на силата на сопирање и спречување на блокирање на тркала при ненадејно сопирање
HAC-помош при тргнување на нагорнина
TPMS-контрола на притисок во пневматиците
6 воздушни перничиња
Bluetooth
Управувач подесив по висина и длабочина
Мануелен клима уред
Kia Rio

Reference 1

FCA-систем за избегнување фронтален удар со препознавање на пешаци
Tемпомат, ограничувач на брзина,
Аудио систем со 8" дисплеј осетлив на допир со поддршка за Android Auto и Apple Car Play
Мануелен клима уред
Предни LED светла
Предни и задни сензори за помош при паркирање
4,2” патен компјутер со висока резолуција
Kia Rio

Refference 2

Автоматска контрола на светла
Сензор за дожд
Внатрешен ретровизор со електронско замаглување
Автоматско одмаглување на ветробранско стакло
Автоматски клима уред
стартување на моторот со копче
Предни LED светла
задни LED светла

*Тука е прикажана дел од опремата на моделот, за повеќе погледнете во конфигураторот